Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mart 2024 Salı
Nazif KARAGÖZ'ün Mevlid kandili mesajı
Kategori : ÇUMRA
28 Ekim 2020 09:58
 
Nazif KARAGÖZ'ün Mevlid kandili mesajı

Bugün insanların yoldan çıktığı bir dönemde alemlere rahmet olarak gönderilen, dünyayı baştan başa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin yıl dönümüdür.


İhtiyacımız olan çareler ve iyi haller Peygamber Efendimiz'in öğüt ve davranışlarında saklıdır. Aziz Peygamberimiz, karanlık dünyanın sönmeyecek kandili ve kurumuş vicdanların ebedi ilacıdır.

Her türlü kötülük ve kötü davranış O'nunla mahkûm edilmiştir. Ne mutlu bizlere ki, O'nun ümmetindeniz. Ne mutlu bizlere ki, O'nun izinden yürüyor, mirasıyla övünüyor ve buna layık olmaya çalışıyoruz.

Efendimiz, Allah (c.c.) 'ın izni ve emriyle; yalanı reddetmiş, riyaya yüz çevirmiş, münafıklığı dışlamış, haram ve haksızlığı ateşe vermiştir.
İslam aleminin bugünkü iç karartıcı tablosunun aşılmasının, Hz. Peygamber'in olması gerektiği gibi tanıyıp tanıtmaktan geçtiğine inanıyorum.
Rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın. Yanlışa düşmüş, yozlaşmış ve manen tükenmiş cehennem ehli arasına koymasın.

Bugün, O'nun doğumunun sene-i devriyesinde, bu günde, karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını diliyoruz. Acı,zulüm,kan ve gözyaşı ile sarsılan insanlığın bu günde, O'nun ebedi mesajını; sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz.
Yolumuza ışık tutan, yüreklerimizi aşk ve merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle kandilinizi tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Okunma : 2257
Gündem haberleri
 MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
18 Mart 2024 Okunma: 296 ÇUMRA
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın