Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
"İHTİYAÇ SAHİPLERİ ETSİZ KALMAYACAK" Konya'da Bir Kasap Askıda Et Kampanyası Başlattı
Kategori : ÇUMRA
06 Nisan 2022 11:45
 
"İHTİYAÇ SAHİPLERİ ETSİZ KALMAYACAK" Konya'da Bir Kasap Askıda Et Kampanyası Başlattı

'Konya'da et yemeyen çoçuk kalmasın' diye askıda et kampanyası başlattı

Konya Sarayönü'nde bir esnaf, askıda et kampanyası başlattı. Çelikler Kasabı adıyla ilçede hizmet veren Kasap Murat Çelik, bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerinin de evine et götürmesini, özellikle çocukların et tüketmesini arzu ettiğini söyledi.

Konya Sarayönü'nde bir esnaf, askıda et kampanyası başlattı. Çelikler Kasabı adıyla ilçede hizmet veren Kasap Murat Çelik, bu kampanya ile ihtiyaç sahiplerinin de evine et götürmesini, özellikle çocukların et tüketmesini arzu ettiğini söyledi. İlçe halkının kampanyaya destek verdiğini, ilçede yardımlaşma duygusunun da geliştiğini aktaran hayırsever esnaf Murat Çelik, “Etin pahalı olduğu bu dönemde Ramazan'ın bereketiyle geldiğini, verdikçe çoğalacağını bilenlerdeniz çok şükür. O yüzden et yemeyen çocuk kalmasın istiyoruz.

Biliyoruz bu veballi bir iş ama Hâk var hayr var. Elhamdülillah destek veren gönlü zengin eş, dost ve arkadaşlardan Allah razı olsun. Biriniz bin olsun. Kurban Bayramı'ndan Kurban Bayramı'na et yiyen aileler var. Hatta bazı ailelerin durumu o kadar kötü ki, onu bile göremiyorlar. Bu mübarek ay herkese güzellikler getirsin inşallah. Bir şey daha ifade etmek isterim, o da bu kampanyanın sadece Ramazan ayı ile sınırlı kalmaması olacak.

Allah izin verirse, Ramazan ayından sonra da bu kampanyayı devam ettirmek istiyoruz. Biz, fikrimizi diğer ilçelerdeki meslektaşlarımız ile de paylaştık. Kampanyamıza destek olmak isteyen olursa bizleri çok mutlu eder. 0545 454 5333 numaralı telefon üzerinden hayırseverlerimiz bizimle iletişime geçebilir” dedi.

Okunma : 711
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri