Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
ŞARILDAK MESİRE ALANI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.
Çumra'nın tarihi ve kültürel anlamını taşıyan ŞARILDAK mesire alanı törenle hizmete açıldı.
Kategori : ÇUMRA
22 Temmuz 2020 15:49
 
ŞARILDAK MESİRE ALANI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.
Çumra'nın tarihi ve kültürel anlamını taşıyan ŞARILDAK mesire alanı törenle hizmete açıldı.
Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır atıl vaziyette bulunan tarihi ve kültürel anlamı bulunan ŞARILDAK ismiyle anılan mesire yerini yaptığımız dizayn ve yeşillendirmeler sonunda çok güzel bir yer haline dönüştüğünü belirterek, ailelerin dinlenme ve piknik yapma imkanı sağlayacağı güzel bir yerin açılışını yaptıklarını belirterek Çumralı hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Oflaz, Çumra'mızda sosyal hayata can katacak ve hemşehrilerimizin gönül rahatlığı ile vakit geçirebilecekleri yeni bir alan kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sayın Kaymakamımız, İlçe Daire Amirleri ve tüm Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile Sultan Abdülhamid Han Parkı yanında yeni yaptığımız ve bölgenin adını verdiğimiz ŞARILDAK Parkı ve Papatyam Kır Düğün Bahçesi ve Cafe’nin açılışını yaptık.

Yeşilin ve suyun bir arada olduğu, 7’den 70’e herkese hitap edecek ve en çokta çocuklarımızı çok mutlu edecek yeni oyun guruplarıyla donattığımız Şarıldak Mesire alanı gerçekten görülmeye değer bir yer haline gelmiştir. 


Çumra Belediye Başkanı 

Halit Oflaz.


Okunma : 2656
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri