Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

03 Mayıs 2024 Cuma
Sınırlar değişiyor
Saadet Partisi Konya Kadın Kolları divan toplantısında konuşan Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Batı Lozan’ın yıldönümü 2023’e yaklaştıkça komşularımızın sınırlarını değiştiriyor.
Kategori : ÇUMRA
17 Aralık 2015 10:02
 
Sınırlar değişiyor
Saadet Partisi Konya Kadın Kolları divan toplantısında konuşan Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Batı Lozan’ın yıldönümü 2023’e yaklaştıkça komşularımızın sınırlarını değiştiriyor.
Saadet Partisi Konya Kadın Kolları divan toplantısında konuşan Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Batı Lozan’ın yıldönümü 2023’e yaklaştıkça komşularımızın sınırlarını değiştiriyor. Yeni bir dünya düzeni kuruyor. Ülkemiz de maalesef buna ortak ol

Saadet Partisi Konya Kadın Kolları Aralık ayı divan toplantısı gerçekleştirildi. Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın konuşmacı olarak katılırken Saadet Partisi il Müfettişi Ali Mücevher, İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner, İlçe Hanım Kolları Başkanları ve partililer de hazır bulundu. Toplantıda söz alan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Lozan’ın yıldönümü 2023’e yaklaşıldıkça komşularımızın ve topraklarımızın sınırları değiştiriliyor. Yeni bir dünya düzeni kuruluyor. Hükümetimiz biz de bundan nasiplenelim diyor fakat oyuna alet oluyorlar. Adım adım savaşa sürükleniyoruz” dedi.       

NATO, AB, ABD ÇÖZÜM GETİRMEZ

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Aydın, konuşmasına şöyle devam etti: “Seçim sonrası yaşanan gelişmelerdan Saadet Partili olarak kalabilmenin değerini daha iyi anladık. Bizler ayaklarımız Allah’ın dininde sabit kalsın diye çalışıyoruz. Seçim sonuçlarını değerlendirdik. inşallah sonraki seçimlerde daha iyi sonuçlar elde edeceğiz. İnsanlarımızın durduğu yer yanlış olduğu için olayları yanlış görebiliyorlar. Eğer durduğunuz yer yanlış ise cübbeli de sarıklı da olsanız, BOP gibi bir projeye barış projesi dersiniz. Durduğunuz yer yanlış ise Türkiye iyi yere gidiyor dersiniz. Biz insanlığa barışın NATO, AB ve ABD ile gelmeyeceğini söylüyoruz. Fakat şu an insanlar kutuplaştığı için olayları yanlış görüyorlar. 2019 Seçimleri köprüden önceki son çıkıştır. Batı Lozan’ın yıldönümü 2023’e yaklaştıkça komşularımızın sınırlarını değiştiriyor. Yeni bir dünya düzeni kuruyor. Ülkemiz de maalesef buna ortak oluyor.”

SAVAŞIN KAZANANI BATI OLUR

Milli Görüş’ün Batı’nın oyununu bozduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu: “1897’de Basel Konferansı’nda ‘100 yıl sonra İslam’ı bitireceğiz’ diye karar aldılar. Ama biz ne yaptık. 1997’de iş başındayken İslam Birliği’ni kurduk. BOP’u büyük İsrail devletini kurmak için uyguluyorlar. İsrail’in sınırları şu an resmi olarak belli değil. Müttefikimiz dediğimiz ABD Misak-ı Milli sınırlarını kabul etmiyor. Şimdi uçak düşürülüyor, başa tezgahlar kuruluyor adım adım savaşa sürükleniyoruz. Papa, 3.dünya savaşına girileceğini söylüyor. NATO ‘Müslümanlar için savaşmayız’ diyor. Biz de menfaat kazanacağız diyerek savaşa giriyoruz. Maşalar eliyle savaş yaptıracaklar, kazanan Batı olacak. Bu oyunu sadece Saadet Partisi dur der. Bu oyunu bozamazsak Suriye’nin düştüğü duruma biz de düşeriz.”


Kaynak:Merhaba

Okunma : 1010
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri