Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
TEŞEKKÜRLER HALİT BAŞKAN 50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU.
Altmışlı kuşağın büyüdüğü, çok güzel günlerinin geçtiği "ŞARILDAK" makus talihini yendi.
Kategori : ÇUMRA
22 Haziran 2020 12:26
 
TEŞEKKÜRLER HALİT BAŞKAN 50 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU.
Altmışlı kuşağın büyüdüğü, çok güzel günlerinin geçtiği "ŞARILDAK" makus talihini yendi.
Altmışlı kuşağın çok iyi bildiği, en güzel günlerini, anılarını yaşayıp paylaştığı bir yerdir. Bazen oralardan geçtiğimde o eski günlerimiz, anılarımız, gençliğimiz hep gözümün önüne gelirdi. "ŞARILDAK" denince Devlet Su İşleri yanında, Demir Köprü ve kanal ağzına kadar dolu su ve balık tutmaya çalışanlar, yüzmeye çalışan, yüzmeyi öğrenmeye çalışan bir gençlik, gençliğin, okul çıkışı gittiği tatlı vakitler geçirdiği, güzel anılarının bulundu şirin bir yerdir. Bazende konuşurduk arkadaşlarla yıllar önce en güzel günlerimizin, gençliğimizin geçtiği, anılarla dolu bir yer olarak hafızalarımızda yer bırakmıştı. 

Büyük bir karşılıklı yeşil alan, tam ortasından Çarşamba çayı geçerdi. Kimileri piknik yapmaya, kimileri balık tutmaya, kimileri yüzmeye, o zaman ki gençliğin bir nevi plajı konumundaydı "ŞARILDAK" O tarihlerde o güzelim doğayı koruyup, geliştiren içerisinde büfesi daha bulunan şirin bu güzel yeri O tarihteki belediye başkanı merhum D. Ali Çalık, yapmıştı. Merhumu da rahmetle anıyoruz.
Evet tam nerede ise 50 yıl geçti. Atıl bir şekilde yıllardır kaderine terk edilen bu güzelim Doğa harikası yeri tekrarından fark edip eski günlerde ki gibi hatta daha güzelini yaparak Çumra halkına hediye eden, Sayın Belediye başkanı Halit Oflaz'a çok çok teşekkür ederiz. 

TEŞEKKÜRLER SAYIN BAŞKAN OFLAZ,

cumraninsesi.com


Okunma : 2012
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri