Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ülkücü Sıfatı Ona Çok Yakışıyordu
Kategori : ÇUMRA
29 Ekim 2020 16:07
 
Ülkücü Sıfatı Ona Çok Yakışıyordu

ADI GÖNÜLLERE YAZILDI. HER KİŞİYE NASİP OLMAZ.

1999-2001 yılları arasında Bakanlığı döneminde oldukça başarılı hizmetlerinin yanı sıra, Adnan Hocacı Oktar Babuna’nın ”lösemi olduğunu belirterek,
kan kanseri yalanı” ile uygun ilik donörü arama bahanesi ile kampanya başlatıp onbinlerce kişiden kan örneği toplamasına karşı çıkıp, Türk milletinin gen haritasının çıkarılarak, biyolojik silah üretilmek istendiğini anlayıp hukuk mücadelesi sonucu kampanyayı durdurmuştu.

Ancak bu süreçte toplanan 160 bin kan örneğinden 120 bin kan örneği kaybolmuştu. O dönemde nede çok yıpratılmaya çalışılmıştı ama Ahde Vefalı Devlet Bey ona sahip çıkmıştı.

Türk Milletinin sağlığı için yaptıklarını bugün artık herkes biliyor. Bir GÜN SAZAK gelir Gümrük ve Tekel Bakanlığında düzeni sağlar, sınır kapılarında rüşveti kaldırır. Bir OSMAN DURMUŞ gelir Türk Milletinin kanıyla, genleriyle kurulan oyunu bozar. Türk Milleti kahramanlığın, vefanın sahiplerini asla unutmaz.

Prof.Dr.Osman Durmuş Hocam. Adın gönüllere yazıldı. Her kişiye nasip olmaz. ÜLKÜCÜ sıfatı ona çok yakışıyordu....

Ankara Tıp Fakültesine yeni gelen ülkücü kardeşlerine sahip çıkan ve hem mezuniyet sonrası hem bakanlığı döneminde de onlarla irtibatı kesmeyen ahde vefalı Ülkü ve ülke sevdalısı dürüst ve samimi dava adamı, değerli ağabeyimiz Prof.Dr. Osman DURMUŞ Bey’in kabri nur, ruhu şâd, nezd-i ilahi’de makamı âli olsun inşallah.

“Tekrar mülaki oluruz
bezm-i ezelde,
Evvel giden ahbaba selam
olsun erenler.”

ULU DEVLETİMİZ ve AZİZ TÜRK TÜRK MİLLETİ VAR OLSUN.

Ali Kuzencik

Okunma : 2642
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri