Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Vefatının 25. Yılında Rahmetle Anıyoruz
 
Kategori : ÇUMRA
04 Nisan 2022 11:43
 
Vefatının 25. Yılında Rahmetle Anıyoruz

 


Yüreği Vatan ve Millet sevgisiyle dolu olan büyük dava adamı aziz Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 25. ölüm yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Türk Dünyasının lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş seksen yıllık ömrü boyunca hayatını Ülkesine, Milletinin bekasına devamlılığına adayan örnek bir dava adamıydı.

O büyük dava ve devlet adamının aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde bizlere bırakmış oldukları emanetleri anlam ve önemini bu vesileyle bir kez daha idrak etmiş bulunuyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisinin kurucu lideri ve büyük Türk Milliyetçisi (Merhum) Alparslan Türkeş, inanç, bilgi, cesaret gibi  önemli özelliklere sahip olan değerli bir şahsiyet olarak tehlikelere ve tüm zorluklara göğüs germiştir.

Ömrü boyunca yılmadan, yorulmadan, azimli bir şekilde inandığı Türk-İslam davası uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettirmiştir.

Rahmetli Alparslan Türkeş hayatı boyunca Türk Milletinin birlik, beraberlik ve huzuru için Türk Milleti ve Türk Dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. Azmi ve bilgisiyle herkes tarafından takdirle karşılanan Alparslan Türkeş,

Türk- İslam aleminde milyonlarca yüreğin sevgisini ve saygısını kazanmış, onun fikirlerine ve mücadelesine gösterilen hürmet ve takdir her geçen gün daha da artmıştır.

Rahmetli Alparslan Türkeş'i vefatının 25. yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, Türk-İslamalemine, Türk Milliyetçilerine ve Ülkücü harekete başsağlığı diliyorum. 1917-1997

Seni Unutmadık

Unutturmayacağız

Unutturmayacağız

Ruhun şad, mekanın cennet olsun Başbuğum.

Nazif Karagöz.

Okunma : 330
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri