Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

03 Mayıs 2024 Cuma
Vereceğiniz Bir Oy Nereye ve Kimleri Sevindirecek
Kategori : ÇUMRA
12 Mayıs 2023 09:39
 
Vereceğiniz Bir Oy Nereye ve Kimleri Sevindirecek

Aziz Türk Milleti, 14 Mayıs 2023 Pazar günü vereceğiniz bir oy nelere mal olacağını şimdiden kestirmek gerek. Ya Vatanın Bekası, Milletin bağımsızlığı, ya da sil baştan sokaklarda, okullarda, terör esmesi demektir.

Ya yeniden Allah korusun yine şehitler gelmeye başlayacak, aileler evlat acısı, bebeler yetim, bacılarımız dul kalacak anlamına gelmektedir.

Teröre 40 bin şehit, 100 bine yakın gazi vermiş, binlerce bebeyi, yetim, binlerce bacımızı dul, binlerce aileyi acılara boğmuş bu kutsal vatanın evlatlarıyız. onun içindir ki terörü sevindermemek için verceğimiz bir oyun değerini iyi analiz etmemiz gerekmektedir. 15 Mayıs sabahı sevinen Terör olmamalı, sevinen her şey vatan için diyenlarin sevinme zamanı olmalı.

15 Mayıs sabahı kimlere zafer kazandıcağını bir daha düşün. 

Bu vatan için can verenleri mi ?

Yoksa bu vatan'a göz dikenleri, bölmeyi düşünenleri mi ?

Vereceğin bir oy için iyi düşün, şehitlerimiz gözüyün önüne gelsin, bu Vatan için anasız babasız kalan yetimleri düşün, genç yaşta evlatlarını toprağa gömen anaları, babaları düşün. Yüzleri gülmeyen o yetim çocukları, bayramların uğramadığı O şehit ailelerini düşün. 

Bizler iştahla yemek yerken, huzur içinde uyurken, Gabar'da aç ve susuz can verenleri iyi düşün, hatta bir daha düşün. Onlar bu vatan'ı hainlere teslim etmemek için canlarını verdiler. Evlatsız kalan ana babaları bir düşünün.

Senin vereceğin bir oy vatan'ı kimlerin ellerine teslim edeceğini (FETÖ ve PKK) yı ne kadar çok sevindereceğini iyi düşün.

Bizler Vatansız kalmayalım diye babasız kalan evlatları, evlatsız kalan anne ve babaları düşünün. Sen ben Vatansız kalmayalım diye can verenleri iyi düşün.

Vereceğin bir oy ortak oalacağın veballeri, alacağın ahları iyi düşün. Aç kalırız, soğansız kalarız ama Vatansız asla olmayız.

Bu Vatan'a göz dikenleri mi ?

Bu Vatan için can verenler mi ?

Değerli kardeşim sonunda peşman olmamak için sen gel bir daha düşünki, oyunu ona göre kullan.

 

 

Okunma : 333
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri