Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
YÜRÜYÜŞ PARKURU
Kategori : ÇUMRA
03 Ekim 2022 18:25
 
YÜRÜYÜŞ PARKURU

Sayın başkan, bir Çumralı olarak başta spor olmak üzere yürüyüş yapmayı çok seven biri olarak yüzlerce kişinin istek ve arzu ettiklerini bildiğim için tercüman oldum ve en azından yazarak olsun birazda eleştiri olacak ama sizler dikkat etmeliydiniz. Baştan beri yapılması gereken fakat duyarsızlıklar nedeniyle yapılmayan bir yürüyüş parkuru istiyoruz. 

Resimde de görüldüğü gibi daha önceki belediye başkanlarından MHP'li Yusuf Erdem, Recep Konuk caddesinde bulunan Şehit polis Ahmet Yıldız Parkının yanına bir yürüyüş parkuru yapmıştı iyi veya kötü, hiç yoktan iyi olmuştu. Ama yıllardır bakımsızlıktan ve demiryolu çalışması nedeniyle bozulmuş kırılmış, hatta bir de çöp kovası dahi yürüyüş parkurunun ortasına yerleştirilmiş eh elinize sağlık ne diyelim, elinizden gelen bu olsa gerek.

Sayın başkan, çok büyük bir teveccüh var kadın olsun erkek olsun, sabah erken kalkarda 07.00 veya 08.00 gibi saatlerinde (Konya yolu) M. Kemal bulvarı üzerinde zor şartlar altında hatta bisiklet yolunda yürüme zorunda kalındığını bizzat kendim ve bir çok kişi tarafından gözlemledim. 

Bakın Karaman Belediyesine o kadar mükemmel yürüyüş parkuru yapmış ki insan yürüdükçe yürüyesi gelir. Hatta bir çok belediye bunu yapmış başarmış ama ne hikmetse Çumra da bir yürüyüş parkurunun olmaması yakışıksız. 

Şahsım ve yüzlerce kişinin arzusu ve isteği doğrultusunda bundan sonra bari bir yürüyüş parkuru yapılmasını talep ediyoruz. Başkan yardımcıların ve Park ve bahçeler müdürünüz var en azından Çumra için, gençlik için, daha doğrusu Çumralılar için biraz gayret sarfedin.

Okunma : 599
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri