Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
CHP VE HDP…EN BÜYÜK MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDURLAR.
Kategori : GÜNDEM
27 Eylül 2022 18:21
 
CHP VE HDP…EN BÜYÜK MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDURLAR.

Mersin'de polisimizi şehit eden terörist CHP'nin tutuklu gazeteciler raporunda. Raporun altında CHP Milletvekillerinin imzaları vardır…CHP'nin resmi sitesinde duruyor. Teröristin mektubunu da koymuşlar. CHP ve HDP en büyük milli güvenlik sorunudur.

CHP, Millî Mücadele’nin karşısında olan bölücü örgüt Kürt Teali Cemiyetinin bugünkü uzantılarıyla kader ortaklığı ve siyasi iş birliği içindedir.

CHP’nin siyasi kanadını koruyup kolladığı PKK-PYD, dün Kâzım Karabekir Paşa’nın Doğu Anadolu’dan temizlediği ayrılıkçı Ermeni çetelerinin mirasçısı olan günümüzdeki silahlı militanlarla PKK’nın emperyalist güçler tarafından bir araya getirilerek organize edildiği bir katiller sürüsüdür.

CHP Türkiye sınırları içerisinde siyasi mücadele vererek başarılı olmak, demokratik yollardan ve millî irade marifetiyle iktidara gelmek yerine, yabancı ülkelerde Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulunmayı, küresel aktörlerin müdahale ve desteğiyle iktidarı iş başından uzaklaştırmayı yeğlemiştir.

Teröre karşı verilen amansız mücadeleyi es geçen CHP Lideri Kılıçdaroğlu;

İKTİDAR UĞRUNA şehitlerin aziz hatırasına saygısızlık etmeyi göze alarak açılımcı ve çözümcü kesilmiş, askerimize ve polisimize kurşun sıkan hendekçi-bölücülere “arkadaşlar” diye seslenerek muhatap almıştır.

Ayrıca…Daha geçen hafta…Elazığ’daki afişlerde yer alan kendi sözlerini inkar edebilecek kadar yüzsüz olabiliyorlarsa, bunlar olsa olsa yalan söyleyince burnunun uzamasıyla bilinen ünlü çocuk klasiği Pinokyo’nun familyasından.

Ama tuhaf olan şu, terör örgütlerine, teröristlere, Türk düşmanlığına milyonların huzurunda sahip çıkarken rahat olanlar, inkâr ederken de nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar?

15 Temmuz ihanet kalkışması sonrasında Yenikapı Ruhu’na kısa süre katılan, ancak fabrika ayarları emperyalist güçler tarafından değiştirildiği için sonradan “millî mutabakat zemini”ni terk eden CHP, FETÖ’yü ve küresel aktörleri sevindirmiştir.

CHP’nin bugünkü siyasi partnerleri, kader ortakları arasında geçmişin zararlı cemiyetlerinin bugünkü uzantıları vardır; Kandil’den yönetilen, Okyanus ötesinden sevk ve idare edilen FETÖ ile PKK’nın siyasi kanadı vardır.

CHP; Atatürk'ten sonra kuruluş ilkelerinden hızla uzaklaşmış, emperyalizme karşı mücadelenin çatısı olmak yerine emperyalizmin sesi, yerli işbirlikçisi hâline gelmiştir.

CHP millet vicdanında yer bulan, milleti birleştiren demokratik kurum ve kuruluşlar yerine…Rejim karşıtlarının, isyancıların, bölücülerin ayrılıkçıların, teröristlerin siyasi dayanağı, yuvası olmuştur.!

Türkiye’nin emperyalizme, bölücülüğe karşı varlık ve bütünlük mücadelesi verdiği bir dönemde CHP; Sivas Kongresi’nin ruhuna yaraşır bir tutumla meşru Türk hükümetine destek vermek yerine her olumlu çabayı, her isabetli ve yapıcı adımı kösteklemektedir.

CHP’de, “İktidar iş başından gitsin, Cumhur İttifakı dağılsın da ülkede birlik ve beraberlik ruhu bozulursa bozulsun. Türkiye tehlikeye girerse girsin.” anlayışı hâkimdir.

Atatürk'ün ömrünü verdiği Türk milliyetçiliği davasının içi boşaltılmış; yerini sosyalist, komünist görüşler almış; enternasyonalist bir devrimcilik revaç bulmuştur.

Atatürk'ün dünya görüşü, devlet ve millet anlayışı, bir daha kapıdan içeri girmemek üzere CHP'den kovulmuştur.

Milli Mücadele kahramanlarının destansı hikâyelerinin, Kuvay-ı Milliye Ruhu’nun yerini, Deniz Gezmiş ve Hüseyin İnan ile Selahattin Demirtaş gibi devlet ve millet düşmanı anarşistlerin sahte kahramanlık ve sözde “bağımsızlık savaşımı” masallarına duyulan hayranlık ve sevgi almıştır ve amaçları bundan kahrolası bir romantizm çıkarmaktır.

Bunun içindir ki CHP aşırı sol akımlarla, PKK ve FETÖ gibi bölücü terör örgütlerinin politik ayaklarıyla iyi anlaşmakta, kolayca iş birliği yapabilmektedir.

Biliriz ki…Her milletin % 10 HAİN kontenjan hakkı vardır…Ancakkk…Türk tarihinin hiçbir döneminde bu kadar çok hain çıkmamıştır. Hepsi de imkanlı ve talimli.Aziz Türk Milletinin ferasetine 50 yıldır hep inanmışımdır. Haziran-2023’e AZ KALDI.

TALİMLİ HAİNLER…Kendilerini kainatta güneş yerine koyarlarda fark etmezler dünyanın kendilerinin çevresinde dönmediğini Aziz Türk Milletinin tokadını yemeden.

Mersin'de kahpe teröristlerin saldırıları sonucu şehit olan polisimize Allahtan rahmet diliyorum. Yaralı polis evladımıza

acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun…Kanları yerde kalmayacaktır. Terörü ve destekçilerini lanetliyorum.

Kişisel siyasi menfaat uğruna

Yörük Mersin’i HDP’li kadrolara, onları himaye eden CHP’ye teslim edenler utansın.MHP’den öç almak için hainlere yataklık yapan İP’liler utansın.

Cenab-ı Allah’ın “topraktan geldiniz, toprağa döneceksiniz” buyruğuna en büyük sevgilinin, Hz. Peygamberin yanına dönmelerinde şehitlerimizin zerre üzüntüleri yoktur.

Belki şehit olmalarına sebep, kendi vatanlarında, kendi bayrağı altında yaşayanlardan gelmiş olmasıdır tek üzüntüleri.

Biliyoruz ki...”unutmak; tükenmektir.!

Biliyoruz ki...”Ahde vefasızlık, aynı zamanda imansızlıktır.”

İnancımız o ki:

Aziz şehitlerimizin Nezd-i İlâhi de makamları Âli’dir…

Uğrunda can verdikleri Ulu Devletimiz ve Aziz Türk Milleti sağolsun.

Meram Bağlarından;

SEVGİLER

</p></div>
                    <div></div>
                </div>
            
            <div>
        </div>
        <div></div>
        <div class=

Okunma : 309
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın