Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
CHP'nin besleme figüranları
Kategori : GÜNDEM
01 Aralık 2021 13:09
 
CHP'nin besleme figüranları

MHP ve Ülkücü Hareket’le bağı kalmayan kişiler niçin ısrarla bu kimlikleri korsan olarak kullanmaya devam ediyor?

MHP ve Ülkücü Hareket’le bağı kalmayan kişiler niçin ısrarla bu kimlikleri korsan olarak kullanmaya devam ediyor? Çünkü menfaatleri onu gerektiriyor, gittikleri yerler onları bu sıfatlarla figüran gibi kullanıyorlar. Şimdi figüranlar kahvehanesini CHP açtı. Adeta bu işin günümüz modaevi oldu.

MHP’li, Ülkücü sıfatını kullanan figüranlar orada toplanıyor ve CHP’yi terör örgütlerine siyasi karargâh, emperyalizmin dinlenme tesisleri, mandacılığın sözcüsü yapan Kemal Kılıçdaroğlu bunları kendi ihanetlerini meşrulaştırmak için kullanıyor. Bu taktiği 12 Eylül 2010 referandumunda FETÖ çok iyi tezgâhlamıştı. O “Bağımsız Ülkücüler” sıfatı verilerek kullanılan figüranlar, MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde her türlü bilgi kirliliği, iftira ve yönlendirme yapmaya çalışmışlardı. Bunu da o dönem AKP iktidarı üzerinden yapıyorlardı.

FETÖ şimdi CHP’ye yanaşınca bu tezgâhları CHP bünyesinde yapmaya devam ediyorlar.

12 Eylül 2010 referandum dönemi bu şekilde piyasaya sürülen isimlerden biri olan Alaattin Aldemir yine bugünlerde kendine verilen figüranlığı oynuyor.

Geçen gün dikkatimi çekti. Bu şahıs Halk TV’de bir programa çıkıyor ve kullandığı sıfat ise “Ülkü Ocakları Eski Başkanı”

Oysa bu şahıs CHP üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı… Peki bu sıfatı niçin kullanmıyor da çıktığı televizyonlarda “Ülkü Ocakları Eski Başkanı” sıfatını kullanıyor?

CHP üyesi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olmak şerefsizlik mi, namussuzluk mu, haysiyetsizlik mi, adilik mi, pespayelik mi? Değilse neden kullanmıyor?

CHP’de bunun gibi tipler çoktur. Kimi belediye başkanı, kimi meclis üyesi… Bir türlü “Biz CHP’liyiz” diyemiyorlar. Hala “MHP, Ülkü Ocakları, Ülkücü, Milliyetçi” sıfatlarıyla hem figüranlık yapıyorlar, hem de menfaat kovalıyorlar. CHP kimliğini kullanmaya bu kadar utanıyorsanız orada ne işiniz var?

Bunlardan Mansur Yavaş CHP’ye ilk gittiği ve aday olduğu 2014 yılında “Bugün 40 yıllık geçmişimi geride bırakarak, CHP adayı olmamla, geride kalan tüm tartışmalar bitecektir” demişti. Biz de herhalde en azından bu konuda omurgalı davranacak diye beklentiye girmiştik. CHP’den ikinci sefer aday olduğunda yine “Ülkücüyüm” demeye başladı. CHP’ye giden bu ve benzerleri “MHP ve Ülkücü” sıfatlarını kullanıp figüranlık yapmasalar CHP’deki misyonları verimli olmayacak herhalde?

PKK’nın, HDP’nin, terörist Demirtaş’ın ve diğer örgütlerin avukatlık bürosuna, sözcüsüne dönmüş CHP’de bu sıfatı kullanmaya utanmıyorlar. Çünkü utanacak ne karakterleri, ne de zerre şerefleri vardır. MHP’liler ve Ülkücüler bu figüranların oyunlarına dikkat etmelidir.

CHP, bu figüranlar kahvehanesini ihanetlerini meşrulaştırmak için açtı ve oyuncuları orada topluyor. CHP’li belediyelerdeki ihale ve iş sahalarını da bu figüranlığa sponsor kıldılar. Figüranlar ise oynadıkça CHP’nin beslemesi olmayı sürdürüyorlar.

Okunma : 317
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın