Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Nisan 2024 Cumartesi
Devlet Bahçeli: Akşener'in MHP'ye Neden İhanet Ettiğini Açıkladı
Kategori : GÜNDEM
24 Ocak 2023 13:49
 
Devlet Bahçeli: Akşener'in MHP'ye Neden İhanet Ettiğini Açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meral Akşener'in MHP'ye ihanet ediş nedeninin ortaya çıktığını belirterek, ayrıntıları açıkladı.

BAHÇELİ: AKŞENER'İN MHP'YE NEDEN İHANET ETTİĞİNİ AÇIKLADI

TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada iç ve dış siyasete yönelik değerlendirmelerde bulunurken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Diyarbakır konuşmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarla Kongresinde MHP'ye ihanet eden Meral Akşener'in ihanet ediş nedeninin ortaya çıktığını belirterek, Silahlara Veda isimli Amerikan filmini seyreden İP'teki Milliyetçilerin Meral Akşener'in söylemlerine sessiz kalmamasını manidar buldu.

MERAL AKŞENER'İN SİLAHLARA VEDA KONUŞMASI

2023 seçimlerine az bir zaman kala, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'ndan sonra dillerinin altındaki baklayı kusmaya başlayan muhalefet Genel Başkanları kervanına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Diyarbakır İl Kongresinde yaptığı konuşmada, ''Mesele silahlara veda, kan dökmeye de tövbe etmekse, mesele her türlü musibetin karşısında çelikten sarsılmaz bir biz olmaksa, sırtını da kalbini de o sapasağlam bize yaslamaksa, biz varız.'' diyerek, 6'lı masayı dışarıdan destekleyen HDP'ye resmen selam çaktı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN MANİDAR TESPİTLER

 

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin oyu olmadan iktidar olma şanslarının hiç olamayacağını bilen 6'lı Masada yer alan siyasi partiler, baştan beri HDP'yi meşrulaştırma gayreti güderken Meral Akşener'in silahların bırakılması konusunda, terörle mücadele eden Türk Ordusu ile terör örgütü PKK'yı eşitleyen bir tutum sergilemesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepkisine yol açtı. MHP Lideri Bahçeli, Meral Akşener'in bu tavrıyla Tarla Kongresinde MHP'ye neden ihanet ettiğinin nedenini ortaya koyduğunu söyledi. Milliyetçi oyları sol cenaha yamama görevini icra eden Meral Akşener'e sessiz kalan İP'te yer alıp da Türk Milliyetçisi olanlara göndermelerde bulunan MHP Lideri Bahçeli, çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

 

Okunma : 224
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın