Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Mayıs 2024 Cuma
Diyarbakır'da 1 şehit!
Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bir asker şehit oldu.
Kategori : GÜNDEM
04 Ocak 2016 12:00
 
Diyarbakır'da 1 şehit!
Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bir asker şehit oldu.

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonlarda bir asker şehit oldu. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda ağır yaralanan bir asker, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürerken, dün gece çatışmalar çıktı. Sur'un Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı asker yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "3 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25'te, bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi. 


Okunma : 1121
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri