Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mayıs 2024 Pazar
Gül ve Arınç AK Parti Kurucular Listesinden Çıkarıldı
Abdullah Gül, Bülent Arınç AK Parti'nin kurucular kurulu listesinden çıkarıldı mı? AK Parti resmi internet sitesindeki kurucu üyeler listesindeki detay gözlerden kaçmadı.
Kategori : GÜNDEM
23 Şubat 2016 14:41
 
Gül ve Arınç AK Parti Kurucular Listesinden Çıkarıldı
Abdullah Gül, Bülent Arınç AK Parti'nin kurucular kurulu listesinden çıkarıldı mı? AK Parti resmi internet sitesindeki kurucu üyeler listesindeki detay gözlerden kaçmadı.
Abdullah Gül, Bülent Arınç AK Parti'nin kurucular kurulu listesinden çıkarıldı mı? AK Parti resmi internet sitesindeki kurucu üyeler listesindeki detay gözlerden kaçmadı. Abdullah Gül, Bülent Arınç gibi isimler listeden çıkarıldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meclis eski Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç AK Parti'nin kurucular kurulu listesinden çıkarıldı mı? AK Parti resmi internet sitesindeki kurucu üyeler listesindeki detay gözlerden kaçmadı. Abdullah Gül, Bülent Arınç gibi isimler listeden çıkarıldı. 

AK Parti'nin resmi sitesinden Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Yakar Yakış'ın isimlerinin silindiği iddia edildi. 

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın çözüm süreci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki açıklamaları sonrası AK Parti'de büyük bir tartışma yaşanmıştı.

Bülent Arınç'ın açıklamalarına destek veren Abdullah Gül, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin gibi eski isimlere AK Parti içinden tepki gelmişti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti'nin kurucu üye listesinden çıkarıldı. Gül ile AK Parti'nin ilk Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış'ın da aralarında bulunduğu dört isim de, AK Parti'nin kurucu üyeler listesinden çıkarıldı. Kurucu üyeler listesine, hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmayan bir isim eklendi.

ABDULLAH GÜL'ÜN İSMİ SİLİNDİ

AK Parti'nin resmi internet sitesindeki kurucular listesinde yer alan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve partinin 2002'deki ilk Dışişleri Bakanı Yaşar Yakış listeden çıkarıldı. Abdullah Gül ve Yaşar Yakış'ın yanı sıra Nur Doğan Topaloğlu ve Yasemin Kumral da 'kurucu üyeler' listesinden ismi silinenler arasında.

KURUCU ÜYE SAYISI 64'TEN 61'E İNDİ

Daha önce 64 kişiden oluşan 'kurucu üyeler' listesinden dört isim silinirken öz geçmişine dair herhangi bir paylaşımda bulunulmamış olan Ceyhun Yasemin Şimşek adı eklendi. Üye fotoğrafı yerine ise sadece partinin amblem resmi paylaşıldığı görüldü. Partinin resmi internet sitesine göre kurucu üye sayı 64'ten 61'e inmiş vaziyette.


Kaynak:Merhaba

Okunma : 993
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri