Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
İP'in gevezesi sormuş!
Kategori : GÜNDEM
02 Ağustos 2022 15:50
 
İP'in gevezesi sormuş!

İP'in gevezesi sormuş!

CHP’nin İP’e parti komiseri olarak gönderdiği ve sosyal medyada İP’in en geveze yetkilisi olan Aytun Çıray yine gevezelik yaparak “Günün sorusu: İktidarın sözcüleri PKK'yı bitirdik demişlerdi. Bu durumda son dört ayda niye 54 şehit vermiş olabiliriz?” demiş…

Adam gevezeliğini ayrıca milletle dalgaya dönüştürmüş…

Bu kişi kim biliyor musunuz?

Afrin’de 4600 YPG’li teröristin öldürüldüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na CHP ve HDP’den bile önce davranarak karşı çıkan ve dönemin İP Genel Sekreteri ve Sözcüsü olarak "İyi Parti olarak tek adam rejimini kalıcı kılmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmeyecek ve beka sorunu yaratabilecek Afrin savaş senaryolarına tamamen karşıyız” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklamanın sahibi olarak utanmadan “İktidarın sözcüleri PKK'yı bitirdik demişlerdi” diye aklınca zihinleri karıştırmaya çalışıyor.

Şehitlerimizin büyük bir kısmını Irak ve Suriye operasyonlarında verdik. Bu da gösteriyor ki, mücadele aralıksız sürüyor. Peki, Türk ordusu Suriye ve Irak’ta terör koridoru yaratmaya çalışan örgütlere karşı mücadele ederken, Aytun Çıray’ın eski partisi CHP ve ittifak ortakları HDP niçin tezkereye “Hayır” oyu kullandı?

Kendi partisi içinde de tezkereye “Hayır” oyu kullananlar oldu. Çoğu İP’li de oylamaya katılmayarak bir nevi tezkeredeki “Hayır” oylarını destekledi.

Terörle mücadelede desteği olmayanlar, bir de terörle mücadele edenlere hesap sormaya kalkıyor?

Bu ülkede “Türk devleti ve hükümet terörle mücadele etmiyor” diyebilecek bir kişi var mıdır? Herhâlde öyle bir kör, sağır ve beyinsiz çıkmayacaktır.

PKK’nın Türkiye’de hareket alanının daraltıldığını, mücadelenin her ilde aralıksız sürdüğünü herkes görmektedir.

Aytun Çıray soruları yanlış soruyorsun. Sen, asıl sorunu önderin Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hani Türkiye’nin beka problemi yoktu. Hani YPG bize saldırmaz diyordun, ne oldu? YPG terör saldırılarıyla askerlerimizi şehit etmeye devam ediyorlar” şeklinde sormalısın…

Kandil “Türk ordusu bizi perişan etti” diye ağlaşırken, HDP- Demirtaş bu ağır darbeyi önlemek için sürekli “Silah bırakma” çağrıları yaparken, TSK-MİT her gün PKK’nın büyükbaşlarından birini öldürürken, Aytun Çıray’ın soruları gevezelikten başka nedir?

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile seçimlerde “vicdan kardeşliği” yaptıklarını vurgulayan, terörist Demirtaş'ın Twitter paylaşımını alıntılayıp, "Artık bizi millet yapan unsurlara #VicdanKardeşliği'ni eklemeliyiz" diyen, CHP milletvekili Tuncay Özkan’ın Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret ettiği ve onun selamlarını ilettiği twiti alıntılayıp "@hdpdemirtas 'ın bu ülkenin birliği bütünlüğü, demokrasisi, özgürlüğü ve insanımızın kardeşliği için düşüncelerini dikkatle dinleyeceğim" yorumunu yazan Aytun Çıray, Türk devlet ve hükümetinin terörle mücadele edip etmediğini sorguluyor. Allah’ım, bu gibi adamlardan dolayı aklımızı koru, sabrımızı muhafaza et…

HD(P)KK’nın her şeyine sahip çıkanlar, terörle mücadele için her adımı atan devlete köstek olanlar, HD(P)KK’nın mensuplarına sorulan-sorulacak olan hesabın önüne bariyer olmaya kalkanlar yanlış sorular sormayı bırakıp, kendilerinin hangi noktada durduklarına bakmalıdır.

Aytun Çıray gibi siyaset gevezesinin sicilinde bu kadar HDP-Demirtaş övücülüğü, sahiplenmesi varken, CHP-İP ortaklığı HDP’nin omurgası üstüne kurulmuşken sorduğu soru zekâ düzeyini göstermiştir.

Biz de Aytun Çıray’a soralım. PKK’nın en üst düzeyindeki teröristbaşları arka arkaya öldürüldü. Herhangi birini paylaşıp TSK ve MİT’i tebrik ettin mi?

Okunma : 337
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın