Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
İyi partili Lütfü TÜRKKAN Şehit Yakınına küfür etti
Kategori : GÜNDEM
06 Kasım 2021 08:59
 
İyi partili Lütfü TÜRKKAN Şehit Yakınına küfür etti

Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde şehit yakını olduğunu söyleyen bir kişinin "HDP ile ne yapıyorsunuz?" demesi üzerine küfretmesi herkesi şoke etti. Türkkan'ın bu davranışına tepkiler çığ gibi büyüdü.

İP Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret sırasında, şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İP'in HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepki gösterdi. Polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan boynuna sarılarak bir süre dinlediği kişiye küfretti. İYİ Partili Türkkan'ın küfretmesine tepkiler çığ gibi büyüdü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de bir vatandaşa iğrenç bir küfür etmiş. Bu ar damarı çatlamış, seciyesi tuzla buz olmuş ahlaksızlıkların hesabını bu millete vereceksiniz. Yazıklar olsun size!" diyerek tepkisini gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise; "Bu kadar kelime israfı yapacağınıza, keşke özür dileyebilseydiniz Sayın Başkan Milletvekilisiniz. Farklı partilerde olsak da Gazi Meclis'te sizinle aynı çatı altında olmanın ağır mahcubiyetini hepimize yaşattınız!!!" ifadelerine yer verdi.

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Affınıza sığınarak yayınlıyorum. Lütfü Türkkan, bir şehit abisine küfrediyor. Bu nasıl bir haldir? Milletimize karşı giriştikleri, bu Lüt Gölü'nden aşağı seviyedeki hallerinin bedelini hukuken ve siyaseten ödeyecekler" dedi.

Okunma : 487
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 833 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 141 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın