Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mart 2024 Salı
KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI
Kategori : GÜNDEM
19 Mayıs 2022 09:10
 
KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kalaycı, mesajında: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103’ncü yıl dönümünü ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı coşku ve gururla kutluyoruz.

19 Mayıs 1919 tarihi; esareti hiçbir şekilde kabul etmeyen, vatan ve bayrak sevgisini her türlü değerin üstünde gören Türk Milleti’nin var oluş mücadelesinin ilk adımıdır. O gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri atılırken, Gazi Mustafa Kemal’in Türk gençliğine duyduğu güvenle, bu önemli günü geleceğimizin teminatı gençlere armağan etmesi de büyük anlam ifade etmektedir. 

Bu duygularla, değerli gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Okunma : 257
Gündem haberleri
 MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
18 Mart 2024 Okunma: 296 ÇUMRA
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın