Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Karaman Belediyesi Virüs İle Mücadeleye Devam Ediyor
Kategori : GÜNDEM
08 Ocak 2021 15:40
 
Karaman Belediyesi Virüs İle Mücadeleye Devam Ediyor

Karaman Belediyesi,  Belediyemizce oluşturulan koronavirüs timi, salgınla mücadele kapsamında şehrin dört bir yanında dezenfekte çalışması yapıyor.

 57 mahalledeki ortak kullanım alanlarında gerçekleştirdiği temizlik ve hijyen çalışmalarını, çarşı merkezindeki dükkan ve işyerlerinde sürdürdü. Maskelerini takıp beyaz renkteki koruyucu önlük ve tulumlarını giyen ekiplerimiz; başta işyerleri olmak üzere otobüs durakları, ATM'ler, parklar, camiler ve tüm kamusal alanları özel solüsyonla dezenfekte ediyor.

 Salgının ilk görüldüğü günden bu yana temizlik çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı: “Son günlerde ilimizdeki vaka sayılarının azalmasına rağmen işimizi sıkı tutuyor, şehrimizi sabahlara kadar sokak-sokak, cadde-cadde temizliyoruz. Gündüz ekiplerimiz de esnaflarımızı ziyaret ederek işyerlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Biz bu tedbirleri alırken hemşehrilerimizden de mümkün olduğunca evde kalmalarını, kısıtlamalara uymalarını, maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerini istiyoruz. Koronavirüsle mücadele çalışmalarımız kapsamlı bir şekilde devam edecek” dedi.

Okunma : 2671
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın