Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

24 Nisan 2024 Çarşamba
Karaman'da 2 kişiyi katleden zanlı yakalanmasaydı 3 kişiyi daha katledecekmiş
Kategori : GÜNDEM
06 Aralık 2022 09:55
 
Karaman'da 2 kişiyi katleden zanlı yakalanmasaydı 3 kişiyi daha katledecekmiş

Karaman'da 4 Aralık 2022 pazar günü 2 kişiyi öldürdüğü 1 kişiyi ağır yaraladığı belirtilen zanlı ve olaya karıştığı ileri sürülen 1 şüpheli tutuklandı.

Şüpheli A.S. verdiği ifadesinde, öldürdüğü A. Çaltı, V. Ulushan ve yaraladığı A. Atakan ile aralarında alacak verecek meselesi olduğunu ileri sürdü.

A.S. İfadesinde alkol almak için kiraladığı araçla  A. Çaltı ve V. Ulushan'ı davet ettiğini belirterek Urgan boğazında bulunan taş ocaklarına gittiklerini orada alkol almaya başladıklarını söyleyen şüpheli zanlı, daha sonra belinde bulunan tabancı çıkararak A. Çaltı ve V. Ulushan'ın kafalarına ateş ederek öldürdüğünü daha sonra şehir merkezine gelerek telefonla A. Atakan'ı Ahi Osman mahallesinde bulunan Alparslan Türkeş parkına çağırdığını aynı tabancayla onu da göğsünden vurarak yaralayıp kaçtığını belirtti.

Zanlı ifadesinde yakalanmaması halinde 3 kişiyi daha vuracağını söylediği öğrenildi. Şüpheli zanlı ve olaya karıştığı belirlenen 1 kişi daha sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı A. S. ve M.B nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

 

Okunma : 861
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın