Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı
Kategori : GÜNDEM
14 Mart 2023 12:35
 
Kılıçdaroğlu yine şaşırtmadı

Terör örgütü PKK’nın siyasetçisine, belediye başkanına, sanatçısına, televizyonuna, gazetesine, derneğine, sendikasına sahip çıkmasıyla Türkiye’de popüler hâle gelmiş Kemal Kılıçdaroğlu yine kimseyi şaşırtmayarak kazandığı maçları terör örgütü PKK’ya armağan eden Amedspor’a sahip çıkmış… CHP’nin Goebbels yetiştirmeli haber sayfası Oda TV “Kemal Kılıçdaroğlu Amedspor'a sahip çıktı: "Yeni mi duymuşlar" başlığıyla duyurmuş bu sahip çıkmayı… Bursaspor’a karşı bölücülüğü misyon edinmiş Amedspor’u savunan ve  “Taraftar boyutuna ilişkin ise; bu ülkede hiç kimse hiç kimseyi hangi gerekçeyle olursa olsun, tehdit edemez… Hiç kimse hiç kimseyi geçmişte yaşanan acıların sembolleri ve failleri üzerinden tehdit edemez. Kim bu tehdidi yapıyor veya bu tehdide aracılık ediyor, göz yumuyorsa haindir, bölücüdür. Hukuk ivedilikle gereğini yapar, yapmalıdır” açıklaması yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu bölücüleri destekleme tutumunu hem Bursa halkı hem de Türk milleti görmelidir. 

Sadece Kemal Kılıçdaroğlu değil birçok CHP’li yetkili Amedspor’a sahip çıkmıştı. Bugüne kadar terör örgütü PKK’ya biatlarını tartışmadıkları, eleştirmedikleri Amedspor’a sahip çıkıyorlar ama Bursaspor taraftarının “PKK odaklı” gösterdiği tepkiyi faşist ve ırkçı saldırı olarak yaftalıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yahut herhangi CHP’li bir yetkilinin PKK paçavraları ve teröristbaşı Öcalan’ın posteri önünde poz veren Amedsporlu futbolcu Deniz Naki hakkında “Türk sporunu kirletiyorsun” türünden bir eleştirisi olmuş muydu? Bu futbolcu Almanya’ya kaçmış ve orada uyuşturucu satıcılığı ve haraç isteme suçlarından cezaevine gönderilmişti.

Amedsporlu futbolcu saha içinde Sakaryasporlu futbolcunun boynunu jiletle kestiğinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yahut herhangi bir CHP’li yetkilinin tepkisi olmuş muydu?

Amedspor kazandığı maçları terör örgütü PKK’ya armağan ettiğinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yahut herhangi bir CHP’li yetkilinin tepkisi olmuş muydu?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’nın herhangi bir uzantısına tepki göstermesi ve tavır alması mümkün değildir. CHP’yi PKK’nın büyük partisi hâline getirmiş adamın bunu yapması mümkün mü?

Kemal Kılıçdaroğlu zaten Amedspor’a sahip çıktığı açıklamaları içinde PKK’lı Pervin Buldan ve Mithat Sancar için de "HDP'nin değerli Eş Genel Başkanlarıyla görüşeceğim. Arkadaşlarım planlamayı yapıyorlar" müjdesini hainlere vermiştir.

Yani karşımızda klasik bir Kemal Kılıçdaroğlu vardır. Zaten Amedspor’a sahip çıkmasa şaşırırdık. Kendine yakışanı yaptı ve PKK’ya biat eden sözde spor kulübüne sahip çıktı.

Seçimlere giderken bu sahip çıkması hâli de oturmuş “Kemal Kılıçdaroğlu PKK uzantılarına sahip çıkar” hâline güçlü bir örnek daha olmuştur.

Söz sırası Bursaspor’un… Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amedspor sevdasına söyleyecek sözleri olmalıdır.

Okunma : 197
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın