Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Mayıs 2024 Cuma
MHP'li Aslan'dan 50 bin gence mektup
MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Aslan, 50 bin gence mektup gönderdi.
Kategori : GÜNDEM
26 Ekim 2015 14:19
 
MHP'li Aslan'dan 50 bin gence mektup
MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Aslan, 50 bin gence mektup gönderdi.
MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Aslan, 50 bin gence mektup gönderdi. 1 Kasım seçimleri öncesi ilk oylarını kullanacak olan gençlere Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu anlatan ve AKP'nin olumsuz politikalarıyla gelinen durumu ortaya koyan tesbitlerin yer aldığı mektupta MHP'ye destek isteyen MHP Milletvekili adayı Mehmet Aslan, gençlere "Geleceğinize sahip çıkmak istiyorsanız MHP'ye oy verin" dedi.


Oyunculuğu ve gençliğin geleceği konusunda örnek çalışmalarıyla bilinen Milletvekili adayı Mehmet Aslan, AKP'nin idealist Türk gençliğini hedef alarak, baskı kurduğunu savundu. Gazetemiz Ortadoğu'yu ziyaret eden Mehmet Aslan, Yazıizleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu'na projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Gençliğin model aldığı Mehmet Aslan, özellikle üniversitelerde öğrencilerin sorunlarını dinlediğini ve Türkiye'de neredeyse bütün üniversitelerde konferanslara katıldığını belirterek, "Tartışmasız bütün öğrencilerin ortak sorunu eğitimde yetersizlik, sosyak hayatta iktirar başkısı, siyasal hayatta tek adamlığa heveslenen ve başkanlık hayali ile yanıp tutuşan Recep Erdoğan'ın egoları karşısında fikirlerini ve düşüncelerini ifade edememeleri..." Biz MHP iktidarında düşünen, düşündüğünü projelendiren, projelerini hayata geçiren bir anlayışı geliştireceğiz. Gençlerin önünü açan, hayallerini gerçekleştirebilecek bir Türkiye'de yaşayacak alt yapısını oluşturacağız. En önemlisi uyuşturulan geçlerimizi kurtaracağız " dedi. 

 


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 1516
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri