Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den Ali Bayramoğlu'na Tepki
Kategori : GÜNDEM
24 Haziran 2021 13:58
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den Ali Bayramoğlu'na Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi HDP İzmir İl Başkanlığı saldırısını kınadığı sözler üzerinden eleştiren Ali Bayramoğlu’na cevap verdi. Özdemir açıklamasında, "Cinayetin her yönden araştırılması ve olayın tüm taraflarıyla her yönden, tüm bağlantıların ortaya çıkarılması şartken, siz neyin kaygısındasınız, neyin korkusunu yaşıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in paylaşımı şu şekilde;

Ali Bayramoğlu, PKK ve onu kullanarak provokasyon yaratma amacında olan çevrelerin hesaplarını görmeyip, zarar muhasebesine girdiğinde sen ve senin gibiler çok şeyin altında kalırsınız. Dün FETÖ toplantılarında yaptığın sunumlar, bugün kanlı cinayet üzerinden yazdığın yazılar…

Hepsi aynı yere çıkıyor, aynı maksadı yansıtıyor. Ne durduğun yer doğru ne de söylediğin sözler. Cinayetin her yönden araştırılması ve olayın tüm taraflarıyla her yönden, tüm bağlantıların ortaya çıkarılması şartken, siz neyin kaygısındasınız, neyin korkusunu yaşıyorsunuz?

Okunma : 386
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın