Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mayıs 2024 Pazar
MHP'li Karakaya'dan Akşener'e tepki: MHP'yi ele geçiremeyince parti kurdular
Kategori : GÜNDEM
26 Haziran 2023 15:52
 
MHP'li Karakaya'dan Akşener'e tepki: MHP'yi ele geçiremeyince parti kurdular

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "MHP 'yi ele geçiremeyeceklerini anlayınca partileşme sürecine geçtiler" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "MHP 'yi ele geçiremeyeceklerini anlayınca partileşme sürecine geçtiler" dedi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya sosyal medya hesabından İP'li Meral Akşener'e tepki gösterdi.

MHP'li Karakaya'nın açıklamaları şu şekilde;

"Akşener'in; Özdağ da dahil olmak üzere, bir çok yol arkadaşı Fetö desteğini sebep göstererek partilerinden ayrılmıştı. Akşener henüz MHP'den ayrılmamışken Genel Başkanımız dikkat edin demişti. 

O süreçte, CHP teşkilatları ciddi destek vermişti. Akşener sözde MHP Genel Başkan aday adayı olduğu o dönemde; Türkiye'nin bir çok yerinde kamuoyu baskısı oluşturmak için büyük mitingler yaptı. Bu mitinglere de Fetönün desteği tamdı. Fetö gizli kapaklı toplantılarda dedikodular üreterek, kamuoyuna yayılmasını sağladı.

Bu yapı aktif bir şekilde Devlet Bahçeli'nin MHP Genel Başkanlığından alınması için elinden geleni yaptı. CHP'de bunu yönetimi ve teşkilatları ile destekledi. Ardından 15 Temmuz gerçekleşti. MHP'yi ele geçiremeyeceklerini anlayınca partileşme sürecine geçtiler"

Okunma : 188
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri