Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Levent Bülbül sosyal medya hesabından CHP'ye tepki gösterdi
Kategori : GÜNDEM
28 Eylül 2022 13:12
 
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Levent Bülbül sosyal medya hesabından CHP'ye tepki gösterdi

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Levent Bülbül sosyal medya hesabından CHP'ye tepki gösterdi.

Bülbül, "Teröristleri "gazeteci" sıfatıyla sözde masumlaştırmaya çalışıp onlara adeta can suyu veren CHP’nin Grup Başkanvekili Özgür Özel bugün yapmış olduğu basın toplantısında hadsizce şehidimizin adını ağzına alarak iğrenç ve iki yüzlü siyasetine pişkince devam etmiştir" ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül şu ifadeleri kullandı; 

Gayrı milli politikaların odak noktası haline gelen CHP’nin 2012 yılında hazırladığı tutuklu gazeteciler raporunda mağdur gazeteci olarak gösterilen PKKlı terörist Dilşad Ercan dün canlı bomba eylemi gerçekleştirerek Mersin’de 1 polisimizi şehit etmiş,1 polisimizi yaralamıştır.

Teröristleri "gazeteci" sıfatıyla sözde masumlaştırmaya çalışıp onlara adeta can suyu veren CHP’nin Grup Başkanvekili Özgür Özel bugün yapmış olduğu basın toplantısında hadsizce şehidimizin adını ağzına alarak iğrenç ve iki yüzlü siyasetine pişkince devam etmiştir. 

Öte yandan Elazığ’da Gakgoşların yüzlerine çarptığı gerçekleri hazmedemeyen CHP, geçtiğimiz hafta sonu Erzurum’da Dadaşların coşkulu ve kararlı desteğiyle Liderimizin CHP’ye sorduğu haklı sorular karşısında adeta felç geçirmiştir.

Bu minvalde kimyası bozulan ve bir akıl tutulması yaşayan CHPli Özgür Özel’e tavsiyemiz; hezeyan nöbetlerini başka kapılarda, yuvarlak masalarda geçirmesidir. MHP’yi ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin adını ağzına alması haddine değildir!

Söyledikleri sözleri utanmadan inkar eden CHP, kendi kendini inkar etme noktasında iflasın eşiğine gelmiştir. Zillet masasındaki kavgayı örtmek için beyhude yere MHP’ye saldıran Özgür Özel ve türevleri Türk milletini aldatamayacağını Elazığ’da, Erzurum’da görmüştür. 

CHP’li parti meclisi üyesi Nevaf Bilek’in Diyarbakır’ı sözde Kürdistan’ın parçası olarak tanımlamasından bir rahatsızlık duymayarak aziz vatanımızı bölmek isteyen hainlere çanak tutan CHP, Gakgoşların tokat gibi yüzlerine çarptığı afişlerle afallamıştır 

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesinde yer alan “Gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde olanlar” hitabının karşılığı bugünkü CHP zihniyetidir. Hem nalına hem mıhına vurarak gizli ortaklarını ve gizli gündemlerini örtmeye çalışan CHP artık tamamen deşifre olmuştur.

19 Mayıs 1919’da olduklarını ifade eden Özgür Özel, 9 Eylül’de İzmir’in Kurtuluşu gününde Yunan İşgaline tek bir söz etmeyen ama tarihi şahsiyetlerimize hayasızca saldıran İzmir Belediye Başkanının arkasında durarak aslında nerede olduklarını göstermiştir! 

15 Temmuz alçak darbe girişimine "kontrollü darbe" diyen CHP’nin nerde durduğu aziz milletimizin malumudur. 265 gündür bir kez dahi FETÖ kelimesini kullanmayan Kılıçdaroğlu hain ve haşhaşilerin safında olduğunu bir kez daha göstermiştir. 

KHK’lıların TAMAMINA af vaadinde bulunan, terörist Demirtaş’a madalya yakıştırması yaptığı sözünün önünde poz verip barışmaktan bahseden Kılıçdaroğlu, ABD’ye gidip icazet almadan evvel kimlerin safında olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Düne kadar dağlardan talimat aldığını ifade ettiğin “Apo’ya heykel dikeceğiz” diyen, 793 kahramanımızın şehit olduğu hendek-çukur olaylarının sorumlusu terörist Demirtaş için özgürlük dilenen, PKKlıların kanalında boy gösteren CHP'li Özgür Özel siz kimin safındasınız?

CHP hainlerle helalleşirken; şehitlerimizin, gazilerimizin ve onların ailelerinin acılarına acı katmakta bir beis görmemektedir. CHP terörist Demirtaş’ı savunduğu kadar bir şehidin hakkını savunmamıştır. Bunun hesabını vermeden Türk milleti ile hangi yüzle helalleşeceksiniz? 

Gittiğiniz her yerde ihanete can suyu veren iki yüzlü, riyakar ve gayrı milli politikalarınız yüzünüze bir tokat gibi çarpacak. Hiç şüpheniz olmasın aziz Türk milleti Bizans oyunlarınızı başınıza çalacak! 

Okunma : 293
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 833 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 141 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın