Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Mayıs 2024 Cumartesi
“Pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare…”
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yeni otomobilinde ilk selfiesi...
Kategori : GÜNDEM
23 Nisan 2016 15:45
 
“Pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare…”
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in yeni otomobilinde ilk selfiesi...
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in lüks bir otomobil içinde fotoğraf çekip instagram hesabına koyması sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı. Daha önce 200 bin lira değerindeki makam aracını beğenmeyerek 650 bin lira değerinde başka bir marka makam aracı alan AKP’li belediye başkanı yeni aracında ilk selfiesini çekti. Fotoğrafının altına da ilk yorumu kendisi yazdı. “Pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare”…

“Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diyerek tepki çeken Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yeni makam aracında selfie çekti. Düzce’nin AKP’li Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir süre önce yaptığı basın açıklamasında, pahalı ve lüks bulunan makam aracıyla ilgili eleştirilere “Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar belediye başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diye yanıt vermişti. Başkanın konuşması sosyal medyada çok konuşulmuş, hatta adına klipler hazırlanmıştı.

SOSYAL MEDYADA İKİNCİ RAUND

Başkan, 650 bin liraya alındığı öne sürülen makam otomobili tartışmasına bu kez çektiği bir selfie ile devam etti. Yeni makam aracı ile çektiği fotoğrafı ınstagram hesabına yükleyen Mehmet Keleş, fotoğrafın altına “pek hoşlanmayacaksınız ama ne çare” yazdı. Bu fotoğraf, Keleş’in takipçileri arasında yeni bir tartışma başlattı. Onlarca yorumda “başkanım sana az bile” diyen de var “görüyorum da hep yiyip içmişsiniz. İcraat nerede?” diyen de.

İLK TARTIŞMA NASIL BAŞLAMIŞTI?

Keleş, sosyal medyaya düşen video kaydında “İstanbul Valisi ‘s350′ye biniyor. Hakkari Valisi de ‘s350′ye biniyor o zaman nasıl Kastamonu, Ankara, İzmir, Pendik, Üsküdar Belediye Başkanları Audi’ye biniyorsa, Düzce Belediye Başkanı’nın da en doğal hakkı” diye konuşuyor. Keleş konuşmasında şunları dile getiriyor: “Eğer bir toplantı varsa yurt dışı toplantısı varsa, Düzce Belediye Başkanı olarak benim davet edilmediğimi duyarsanız, buna sevinmeyin üzülün. Davet edildiğini duyarsanız da, Düzce belediye başkanının uluslararası ölçekte de etkili olduğunu sizin adınıza orda bulunduğunu lütfen unutmayın. Sizleri temsil ediyoruz sonuçta. Mesela araba meselesinde de aynısını söyledim. Sizler şöyle bir tablo mu istiyorsunuz: “Tüm belediye başkanları Mercedes’le Audi ile gelsin Düzce Belediye Başkanı Passat’ta gelsin. Bunu istiyorsanız Passat’da bineriz. Benim için çok önemli değil. Ama temsil makamındaki insanlar, sizleri temsil edenler, gerekli olanları yapmalı. Bazı şeyler zorunluluktur. Bunları lüks sefahat için yapmıyoruz. Düzce’nin imajını ortaya koymak için yapıyoruz.”

140 MİLYON LİRA BORÇ VARKEN 650 BİN LİRAYA OTOMOBİL ALDI

Düzce Belediyesi’nin 140 milyon TL borcu olmasına rağmen Düzce Belediyesi’ne bağlı YEYPAŞ isimli şirketin 650 bin TL değerinde Audi marka makam otomobili alması kentte tepkilere neden olmuştu.


Kaynak:sözcü

Okunma : 1228
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri