Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
"Bir Defa Satan Her Zaman Satar" Devlet Bahçeli
Kategori : GÜNDEM
25 Mayıs 2023 13:11
 
"Bir Defa Satan Her Zaman Satar" Devlet Bahçeli

EVET ! Ne demişti büyük Devlet Adamı bilge Lider Devlet Bahçeli, "BİR DEFA SATAN HER ZAMAN SATAR" ileriyi ve insan karekterini en iyi ölçebilen, Ülkesi ve Milleti için tüm fedakarlıkları yapabilen 5 yıl 10 yıl ilerisini görebilen bilge liderdir sayın Dr. Devlet Bahçeli, 5-10 yıl ilerisini göremeyenden Devlet adamı olmayı bırak esnaf bile olmaz.

2000 Yılından beri MHP Genel başkanlığı koltuğunda gözü olanlar, her kurultayda genel başkan adayı olmaya çalışan, olanları bugünkü süreçte görebiliyoruz. Bazen aklımıza gelmiyor değil, kimlerle yol arkadaşlığı yapmış, kimlerle yürümüşüz diye insan bazen kendine kızabiliyor. Aracın remorkuna layık olanları getirir adam diye şöför mahaline oturtursanız bu tür sonuçlara katlanmak zorunda kalırız.

Geçmiş zamanlarda bazen bizlerde sorgular olmuştuk kendi kendimize Devlet Bey, bir çok kişiyi küstürüyor, partiden uzak tutmaya çalışıyor diye, ama yanılmışız çok çok haklıymış. Devlet beyin partiden uzaklaştırdıklarına bir göz gezdirip ne kadar haklı çıktığını bizlerinde ne kadar haksız olduğumuzu inanalım. 

MHP'nin kurucu genel başkanı merhum başbuğ Alparslan TÜRKEŞ beyin oğlu Tuğrul Türkeş önce parti kurdu başarılı olamadı ama Devlet bey yine sahip çıktı getirdi vekil yaptı. Ama bir defa sattı tabiki bir defa daha sattı.

Ümit Özdağ, ona keza vekilliği rüyasında görürdü ama taban yanlış yorumlar yapıyor diye Devlet Bey, vekil yaptı. Önce MHP'yi sattı, sonra beraber yola çıktıklarını sattı. Şimdi de Türk Milliyetçierinin vermiş olduğu yüde 2 lik oyu  (FETÖ/HDP) ile gizli işbirliği yapan CHP ile yol yörüme kararı aldı. Acaba CHP senin dediklerini mi, yoksa HDP/YSP nin dediklerini mi yapacak.

Kendini Milliyetçi sanan hanım, ona keza önce DYP'yi sattı sonra ona sahip çıkan MHP'yi sattı ve en sonunda beraber kurdukları partinin kurucularını hemen hepsini sattı. Vel hasıl bunlar sadece kamuoyunun iyi tanıdığı siyasiler, daha ismini bilmediğimiz veya unuttuğumuz bir çok sözde Milliyetçi, Ülkücü sayabilen kişiler o kadar çok ki artık bu kadar boş insanı nasıl içimizde barındırmışız diye üzülüyorum. 

Devlet Beyin, ne kadar ileri görüşlü, 10 yıl ilerisini olacakları görebilen, Vatanı, Milleti, Bayrağı ve Dini için en son da Ülkücü camianın menfaat, hakkını her şeyin üstünde tutan bilge Liderdir.

 Allah başımızdan eksik etmesin.

Okunma : 274
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın