Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Mayıs 2024 Cuma
Şehit ülkücü, kabri başında anıldı
Taş Medreseli Ülkücüler, 18 Ekim 1979'da Kayseri'de şehit edilen Ülkücü Bekir Çifter'i mezarı başında andı.
Kategori : GÜNDEM
24 Ekim 2015 09:36
 
Şehit ülkücü, kabri başında anıldı
Taş Medreseli Ülkücüler, 18 Ekim 1979'da Kayseri'de şehit edilen Ülkücü Bekir Çifter'i mezarı başında andı.

Şehit Ülkücü Bekir Çifter, ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Taş Medreseli Ülkücüler, 18 Ekim 1979'da Kayseri'de şehit edilen Bekir Çifter'i mezarı başında andı. Çifter'in mezarı başında toplanan dava arkadaşları dua okuyup mezarına su döktü.

 

Kayseri Taş Medreseli Ülkücüler Başkanı M. Gazi Gülmez, MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci ve Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç Gezici, okunan Kuran'ı Kerim ve edilen duaların ardından kısa birer açıklama yaptı. Kayseri Taş Medreseli Ülkücüler Başkanı M. Gazi Gülmez, "Türkiye 12 Eylül'den sonra daha kötü bir çatışmaya sürükleniyor. Dün bizi vuran hainler, bugün vatan evlatlarını şehit ediyor.

 

Çözüm diye diye PKK ile Oslo'da, Dolmabahçe'de anlaşmalar imzalayanlar, Vatan evlatlarının kanlı katillerini Habur'da ve Kayseri'de törenle karşılama alçaklığına bile düştüler. Akan ve akacak olan her şehit kanının sorumlusu, ihanet sürecinin mimarı 13 yıllık AKP hükümeti ve Tayyip Erdoğan'dır. Bu kanlı yıkım sürecini durduracak tek güç MHP ve Liderimiz Devlet Bahçeli'dir. Türk milliyetçileri bu ihanet asla unutmayacaktır.

 

12 Eylül öncesinde kaos ortamının şeytanları vatan hainleri, ülkücüleri hedef aldı. Dava arkadaşımız Bekir Çifter'i kahpe pusuda şehit ettiler. O daha 16 yaşında bir ülkü ocaklıydı. Bekir Çifter gibi vurulan ve darağaçlarında idam edilen nice ülkücü şehitler olduğunu belirterek, Başbuğumuz ve tüm vatan şehitlerini ruhu şad olsun. Allah vatanımızın birlik ve dirliğine zeval vermesin." diye konuştu. 

 

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci ise Bekir Çifter'in henüz 16 yaşındayken toprakla buluştuğuna değinerek, "Hayatının baharında Verem Hastanesi önünde uğradığı kahpe pusu sonrası şehit düşen Bekir Çifter gibi tüm ülkücü şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi. Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç Gezici ise "Hepimiz bu ülkenin ve ülkücü hareketin neferleriyiz. Ülkücü şehidimiz Bekir Çifter gibi tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun" diye konuştu. 


Okunma : 1371
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri