Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Ülkü Ocakları " Türk Gençliği Büyük Kurultayı" Gerçekleşiyor
Kategori : GÜNDEM
09 Ekim 2021 10:35
 
Ülkü Ocakları " Türk Gençliği Büyük Kurultayı" Gerçekleşiyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “Türk Gençliği Büyük Kurultayı” bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor.

Türk Gençliği Büyük Kurultayı’ndan önce video konferans yöntemiyle 9 başlıkla çalıştay düzenlendi.  

Düzenlenen çalıştayda “2023 Lider Ülke Türkiye Hedefinde Ülkü Ocakları ve Türk Gençliği, Ülkücü Gençlik Bağlamında Kültür Emperyalizmi ile Dayatılan Z Kuşağı Olgusu, Türk Gençliğinin 2023 Türk Dünyası Vizyonu, Dijital Bağımlılık ve Teknolojinin Etkin Kullanımı, Algı Yönetiminde Sosyal Medya Terörü, Küresel Gıda Kıtlığına Karşı Kendi Kendine Yeten Toplum Projesi Permakültür, 100. Yıl Hedefinde Türk Sporu, Madde Bağımlılığıyla Mücadelede Ülkücü Fikir Sisteminin Etkisi, İklim Krizi ile Mücadelede Türk Gençliği Üzerine Düşen Görevler” gibi başlıklar yer alırken, çalıştayın sonuç bildirisi ise kurultayda katılımcılarla paylaşılacak.  

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin de teşrifleriyle gerçekleştirilecek Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda Mustafa Yıldızdoğan, Ali Kınık, Osman Öztunç, Behzat Çiçek, Atilla Yılmaz, Zafer İşleyen, Kaya Kuzucu, Alperen Kekilli, Ahmet Öngel, Mahmut Tülek ve Halk oyunu ekibiyle birlikte Turgay Başyayla da sahne alarak, dillerden düşmeyen parçalarını seslendirecek.

Yurdun 4 yanından gelen gençlerle 100 bin katılımcıyla gerçekleştirilmesi planlanan Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda koronavirüs önlemleri de unutulmadı. Otobüs ve hızlı trenlerle alana gelecek olan katılımcıların gelmeden önce covid aşısı yaptırması ve negatif PCR testi vermesi zorunlu kılındı.

Okunma : 371
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 834 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 143 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın