Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Mayıs 2024 Cumartesi
ÜNİVERSİTELER PKK'NIN ARKA BAHÇESİ OLDU
AKP "çözüm" diyerek itleri çözüp meydana saldı.
Kategori : GÜNDEM
25 Mart 2016 10:04
 
ÜNİVERSİTELER PKK'NIN ARKA BAHÇESİ OLDU
AKP "çözüm" diyerek itleri çözüp meydana saldı.

AKP "çözüm" diyerek itleri çözüp meydana saldı. PKK bazı illerdeki yerleştirme sınavlarında oldu-bittilerle teröristleri Üniversitelere yerleştirdi. CHP tamamına sahip çıkıp azdırdı. 

BAZI illerde yapılan yerleştirme sınavlarında hükümetin acizliğini kullanarak teröristleri Üniversitelere yerleştiren PKK, okul yönetimlerinin de yardımı ile bu eğitim kurumlarını arka bahçeye dönüştürdü. Hacettepe Üniversitesi'nde PKK'lı grup Nevruz kutlamalarını bahane ederek milliyetçi-ülkücü öğrencilere saldırdı. PKK'lıların pala ve döner bıçaklı saldırısında yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine üniversitede eğitime 2 gün ara verildi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hacettepe Üniversitesi'nde ülkücü öğrencilere saldıran PKK'lılara sahip çıkan CHP'ye sert tepki gösterdi. Büyükataman, "CHP'nin sahip çıktığı ne kadar öğrenci varsa ya vatan haini çıkıyor ya canlı bomba oluyor. CHP'nin bu PKK sevdası nereden geliyor? Biz sadece bölücübaşının avukatı CHP'den vekil oldu sanıyorduk, aslında CHP bölücülere avukat olmuş" dedi. 

ÜLKÜ Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da, "İdareci koltuklarında oturup da hainlerle iş tutanlardan, onlara yol verenlerden, saldırılarına göz yumanlar büyük Türk Milleti önünde elbet hesap verecektir" dedi. Kılavuz, Üniversitelerimizde yaşanan hadiselerin yakın takipçisi olacağımızdan ve yetkililere yönelttiğimiz sorularımızın arkasını bırakmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın " diye konuştu

AKP " çözüm " diyerek itleri çözüp meydana saldı. PKK bazı illerdeki yerleştirme sınavlarında oldu-bittilerle teröristleri Üniversitelere yerleştirdi. CHP tamamına sahip çıkıp azdırdı. 

 

Bazı illerde yapılan yerleştirme sınavlarında hükümetin acizliğini kullanarak teröristleri Üniversitelere yerleştiren PKK, okul yönetimlerinin de yardımı ile bu eğitim kurumlarını arka bahçeye dönüştürdü. Hacettepe Üniversitesi'nde PKK'lı grup Nevruz kutlamalarını bahane ederek milliyetçi-ülkücü öğrencilere saldırdı. PKK'lıların pala ve döner bıçaklı saldırısında yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine üniversitede eğitime 2 gün ara verildi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hacettepe Üniversitesi'nde ülkücü öğrencilere saldıran PKK'lılara sahip çıkan CHP'ye sert tepki gösterdi. Büyükataman, " CHP'nin sahip çıktığı ne kadar öğrenci varsa ya vatan haini çıkıyor ya canlı bomba oluyor. CHP'nin bu PKK sevdası nereden geliyor? Biz sadece bölücübaşının avukatı CHP'den vekil oldu sanıyorduk, aslında CHP bölücülere avukat olmuş " dedi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da, " İdareci koltuklarında oturup da hainlerle iş tutanlardan, onlara yol verenlerden, saldırılarına göz yumanlar büyük Türk Milleti önünde elbet hesap verecektir " dedi. Kılavuz, Üniversitelerimizde yaşanan hadiselerin yakın takipçisi olacağımızdan ve yetkililere yönelttiğimiz sorularımızın arkasını bırakmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." Diye konuştu

Hacettepe'de PKK'lılar milliyetçi öğrencilere saldırdı

HACETTEPE PKK YUVASI MI?

Son günlerde artan terör olayları ile birlikte yıllardır Hacettepe Üniversitesi ve bazı üniversitelerde yapılanan PKK Terör Örgütü üyeleri, öğrencileri hedef alıyor.

 

Hacettepe Üniversitesi'nde PKK'lı grup Nevruz kutlamalarını bahane ederek milliyetçi-ülkücü öğrencilere saldırdı. PKK'lıların pala ve döner bıçaklı saldırısında yaralanan 2 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

 

Hacettepe Üniversitesi'nde aylar öncesinden sosyal medya üzerinden tehdit edilen, hedef gösterilen öğrenciler saldırıya uğradı.

Terör örgütü PKK taraftarları tarafından Nevruz kutlaması bahanesiyle gerçekleştirilen saldırıda pala ve döner bıçaklarının kullanıldığı öğrenildi.

Kalabalık bir PKK'lı grubu tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 milliyetçi-ülkücü öğrencinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

SALDIRIYA UĞRAYAN ÖĞRENCİNİN DURUMU AĞIR!

 

Olayda PKK'lıların saldırısına uğrayan öğrencinin kolundaki sinirlerin tahrip olduğu belirtilirken, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı bildirildi.

Olaylar üzerine üniversiteye çevik kuvvet ekipleri yönlendirildi. Polis biber gazı ve TOMA ile müdahalede bulundu. 6 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Hacettepe Üniversitesi, geçtiğimiz sene bu dönemlerde teröristbaşının fotoğrafları altında PKK propagandası yapan kişiler ile yine gündeme gelmişti. Daha sonra binlerce öğrenci elinde Türk Bayrağı ile kampüs içerisinde yürüyüş düzenlemişti.

EGİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, kampüs içinde yaşanan PKK saldırıları üzerine açıklama yaparak 2 gün süreyle üniversitede eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Beytepe Yerleşkesi'nde 23.03.2016'da yaşanan olaylar nedeniyle 24.03.2016 (Perşembe) ve 25.03.2016 (Cuma) olmak üzere 2 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir" denildi.

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN SALDIRILARA TEPKİ

Saldırıya tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "İdareci koltuklarında oturup da hainlerle iş tutanlardan, onlara yol verenlerden, saldırılarına göz yumanlar büyük Türk Milleti önünde elbet hesap verecektir" dedi.

Kılavuz şunları söyledi:

 "Üniversite yönetimini; ilim zihniyetinin hakim olduğu, hür düşünce ortamının oluşturulduğu, uluslararası platformlarda ülkemizi temsil kabiliyetini haiz insanların yetiştirildiği, Türk milletine ve devletine karşı kalkışma provalarının yapılmadığı, tüm öğrenci ve idarecilerin can güvenliğinin tesis edildiği bir Hacettepe Üniversitesi'nin oluşması gerektiği bilinciyle hareket etmeye çağırıyoruz.

 

 Üniversitelerimizde yaşanan hadiselerin yakın takipçisi olacağımızdan ve yetkililere yönelttiğimiz sorularımızın arkasını bırakmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." 

 "CHP'NİN PKK SEVDASI NEREDEN GELİYOR?" 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, üniversitelerde PKK'lıların ülkücü öğrencilere yönelik saldırılarını karşıt görüş olarak veren basına ve PKK'lılara sahip çıkan CHP'ye sert tepki gösterdi.  "CHP'nin sahip çıktığı ne kadar öğrenci varsa ya vatan haini çıkıyor ya canlı bomba oluyor" diyen Büyükataman, olaylarla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

 "Balıkesir Üniversitesinde ülkücülerle kavga edip, basının " karşıt görüşlü " olarak tanımladığı kişi Ankara'da canlı bomba olmuştu.

Şimdi ise Hacettepe Üniversitesinde PKK'lılar Ülkücü öğrencilere saldırıyor. İki ülkücü öğrenci yaralandı. Bu PKK'lılara sahip çıkan da CHP.

CHP'nin sahip çıktığı ne kadar öğrenci varsa ya vatan haini çıkıyor ya canlı bomba oluyor. 

CHP'nin bu PKK sevdası nereden geliyor? 

CHP, dokunulmazlıklar konusu başta olmak üzere her konuda HDP'nin arka bahçesi. Biz sadece bölücübaşının avukatı CHP'den vekil oldu sanıyorduk, aslında CHP bölücülere avukat olmuş. 

Daha dün PKK'nın bölücübaşlarından Mustafa Karasu CHP'ye akıl veriyor ve yol haritası tayin ediyordu. CHP'nin kılavuzu belli. 

CHP'nin Atatürk düşmanı vekili de utanmadan Gazi üniversitesinin milliyetçi-ülkücü gençlerine iftira atıyor. 

Apaçi dansı yaparak merhum anan sözde vekil CHP'den atıldıktan sonra herhalde siyasi hayatına HDP'de devam etmek adına ülkücü gençlere saldırıyor. 

CHP ve CHP'nin sabık vekili ülkücü gençlerle uğraşmayı bırakmalıdır. 

Sürekli Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını kullanan partinin bugünkü politikaları ancak gafletin ötesinde ihanetle açıklanabilir; CHP, yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ihanet etmiştir. CHP bundan sonra Atatürk'ü ağzına almamalı, vatanseverlikten bahsetmemelidir.

CHP'ye oy ve gönül vermiş vatandaşlarımızın bölücülere destek olan CHP'liler gibi düşünmediklerinden eminiz, ihanet oyuna iştirak eden CHP'den de ilk hesabı bu vatandaşlarımızın soracağından şüphemiz yoktur." 


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 1160
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri