Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
MHP’li başkan da harekete geçti!
Belediye araçlarının kullandığı akaryakıttan % 23 oranında tasarruf ettiklerini ve belediyenin 62 milyon 104 bin lira olan borcunun 5 milyon 751 bin 673 lirasını ödediklerini belirtildi.
Kategori : NÖBETCİ ECZANE
10 Eylül 2019 09:48
 
MHP’li başkan da harekete geçti!
Belediye araçlarının kullandığı akaryakıttan % 23 oranında tasarruf ettiklerini ve belediyenin 62 milyon 104 bin lira olan borcunun 5 milyon 751 bin 673 lirasını ödediklerini belirtildi.

Çankırı Belediye Başkanlığını 2004 – 2018 yılları arasında AK Parti'li İrfan Dinç yapmış, Dinç'in 2018 yılında milletvekili olmak için istifa etmesinin ardından AK Parti'li Hüseyin Boz göreve gelmişti. 31 Mart seçimlerinde MHP'li İsmail Hakkı Esen Çankırı'nın yeni belediye başkanı seçilmişti. Başkan Esen, belediyenin 62 milyon 104 bin lira olan borcunun 5 milyon 751 bin 673 liralık kısmını ödediklerini açıklayarak, belediyenin son mali durumu hakkında bilgi verdi.

“GEREKSİZ HARCAMA VE İSRAFLARIN ÖNÜNE GEÇTİK”

Başkan Esen, belediyede ‘Ben yaptım oldu' mantığını tamamen yerle bir edip bütüncül bir belediyecilik anlayışıyla ortak akıl ve kararla istişare kültürünü geliştirdiklerini belirterek, “Gereksiz harcama ve israfların önüne geçip belediyemizin öz kaynaklarını daha verimli kullanma gayretinde olduk” diye konuştu.

BELEDİYE KARA GEÇTİ

MHP'li başkan Esen, “Personel maaşını ödemek için bankadan kredi alan bir yönetimden devraldığımız belediyeyi, şükürler olsun ki, kısa sürede icraat yapan ve borçlarını ödeyen bir belediye konumuna getirdik. Genel hesapta geçmiş dönemden kalan borçlardan 5 milyon 751 bin 673 TL borcu ödedik” dedi.

 

BELEDİYEYE T.C. İBARESİNİ EKLETMİŞTİ

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP'li İsmail Hakkı Esen, mazbatayı aldığı gün Belediyenin girişine “Rüşvet alan da veren de melûndur” hadis-i şerifi astırarak dikkatleri üzerine çekmişti. Başkan Esen, vatandaşların belediyede ilk başvuru birimi olan Beyaz Masa’nın ismini de Hilal Masa olarak değiştirmiş, belediye hizmet binası giriş kapısında yazan Belediye Sarayı yazısını kaldırtarak T.C. Çankırı Belediyesi tabelasını astırtmıştı.



Kaynak:Merhaba

Okunma : 19082
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 847 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 149 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın